Tussenschoolse opvang

Overblijven

Het schoolbestuur is verantwoordelijk voor de tussenschoolse opvang. Er is daarom een overblijfcommissie gevormd.

De overblijfcommissie moet zich hierbij houden aan het door het bestuur vastgestelde reglement.

Een aantal praktische zaken m.b.t de tussenschoolse opvang:

* Kinderen die op school overblijven betalen € 1,50 per keer.

* Er wordt per gezin voor maximaal 2 kinderen betaald. Dit kan wekelijks of maandelijks bij de coördinator betaald worden. De kinderen krijgen dan een strippenkaart die op school blijft en per overblijf wordt afgestreept.

* De kinderen nemen zelf hun eten en drinken mee.

* Er is oppas vanaf het begin van de middagpauze tot een kwartier voor de aanvang van de middagschooltijd.

* De overblijfkracht heeft de beschikking over een telefoonnummer van één van de ouders of iemand anders bij eventuele calamiteiten.

* Er wordt gezamenlijk gegeten en na afloop is er gelegenheid om te spelen met het beschikbare speelgoed.

* Iedereen luistert naar de overblijfkracht en probeert er een gezellige maaltijd van te maken.

* De coördinatoren zijn: mevrouw A. Brouwer en mevrouw H. Tillema.